fbpx

Ατομική Θεραπεία

Ατομική Θεραπεία

Βίωσε τη ζωή με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μη φοβάσαι την εμπειρία επειδή μέσα από την εμπειρία γίνεσαι πιο ώριμος.

Με την ατομική θεραπεία σας βοηθάμε να βρείτε ανακούφιση μιλώντας για καταστάσεις από τις οποίες πιέζεστε ή σας προβληματίζουν. Δημιουργούμε ένα κλίμα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και άνευ όρων αποδοχής αγκαλιάζοντας όλα όσα σας απασχολούν για να μπορέσετε έτσι, να εκφράσετε ελευθέρα τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός εφαρμόζουμε τη θεραπεία με μία ποικιλία μεθόδων, που σας ταιριάζει ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και τους στόχους που έχετε θέσει και θέλετε να πετύχετε, αλλάζοντας και εξελίσσοντας την ζωή σας προς το καλύτερο.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εξελιχθούν, να έχουν μια πιο όμορφη καθημερινότητα, να μάθουν να διαχειρίζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματα και να φτιάξουν τη σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους βελτιώνοντας έτσι την υγεία και τη διάθεσή τους. Αυτό μπορεί να γίνει είτε:

 • Με τη συμβουλευτική όπου αφορά άτομα που δεν θέλουν να ανακαλύψουν περισσότερο τον εαυτό τους παρά μόνο να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν, βελτιώνοντας τις σχέσεις και τις κοινωνικές δεξιότητες.
 • Με τη ψυχοθεραπεία όπου αφορά άτομα που θέλουν να ανακαλύψουν βαθύτερα τον εαυτό τους (για παράδειγμα, ποιος είμαι; γιατί αντιδρώ έτσι; τι έχει συμβεί στη ζωή μου;), που θέλουν να εξελιχθούν, που νιώθουν ότι η ζωή τους έχει μπλοκάρει, άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχοσωματικά προβλήματα.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας, να κατακτήσετε τους στόχους σε τομείς που το έχετε ανάγκη, να δείτε την αυτό-αξία σας, να αποφορτιστείτε από τα αρνητικά σας συναισθήματα και κυρίως να ακολουθήσετε τη διαδρομή της ζωής που εσείς θέλετε παίρνοντας την ευθύνη του εαυτού σας. Ένας εαυτός που θα είναι ελεύθερος στις επιλογές του.

Οικογενειακή Θεραπεία

Οικογενειακή Θεραπεία

Οικογένεια: Σαν τα κλαδιά ενός δέντρου. Διαλέγουν διαφορετική διαδρομή μα τρέφονται από την ίδια ρίζα. Το δέντρο το αναγνωρίζεις από τους καρπούς του – τον άνθρωπο από τις πράξεις του.

Η οικογένεια είναι ένα μικρό σύστημα με την δική της δομή, σύνθεση και κανόνες. Όπως σε όλα τα συστήματα έτσι και στην οικογένεια τα μέλη αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και επηρεάζουν ο ένας τον άλλον. Η οικογενειακή θεραπεία έχει σαν στόχο τη λειτουργικότητα και την εξισορρόπηση του ατόμου ή όλης της οικογένειας, ώστε το άτομο να μπορεί να σχετίζεται έχοντας βαθύτερη αυτοεπίγνωση των αναγκών του και να κάνει συνειδητά επιλογές που θα εξελίξουν τον ίδιο αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις του.

Στόχος μας με την Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία είναι να παρέμβουμε είτε σε ολόκληρη την οικογένεια είτε σε ένα μέλος της οικογένειας για να επέλθει η ισορροπία, η βελτίωση και η προσωπική εξέλιξη των μελών. Ο Θεραπευτής γίνεται μέλος του συστήματος της οικογένειας βοηθώντας την να βρει νέους και πιο λειτουργικούς τρόπους που θα επιλύσουν τα προβλήματα και κυρίως να ενισχύσει τις σχέσεις αλλά και την σχέση με τον εαυτό αποκτώντας έτσι μια ισορροπημένη ζωή που ο ένας θα σέβεται τον άλλον.

Σε ποιους απευθύνεται

Μια οικογένεια μπορεί να αναζητήσει βοήθεια όταν αντιμετωπίζει:

 • Δυσκολία στις σχέσεις μεταξύ των μελών
 • Δυσκολίες στην επικοινωνία
 • Προβλήματα συμπεριφοράς ή απόδοσης του παιδιού
 • Ψυχοσωματικά προβλήματα, νευρική ανορεξία – βουλιμία
 • Δυσκολία στη διαχείριση κρίσεων, όπως η απώλεια της εργασίας ενός γονιού, μια ασθένεια, η απόφαση για μετακόμιση ή μετανάστευση
 • Αλλαγές στη σύνθεσή της, όπως διαζύγιο ή χωρισμός των γονιών, ένας νέος γάμος κάποιου από τους γονείς

Ο ρόλος μας είναι να γίνει οποιαδήποτε μετάβαση ή αλλαγή με απόλυτη ισορροπία.

Θεραπεία ζεύγους

Θεραπεία ζεύγους

«Τι ξέρουν οι ανύπαντροι από αυτή την συνεχώς εναλλασσόμενη, απεριόριστα επικίνδυνη, σπαραξικάρδια ζωή που καλούμε γάμο….» Bernard Shaw

Πως είναι δυνατό να αποδομηθεί μια σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που μέχρι πρότινος μοιράζονταν τη μαγευτική εμπειρία του να αγαπάς και να αγαπιέσαι; Η χαρά και ο ενθουσιασμός που αρχικά κατακλύζουν το νέο ζευγάρι σταδιακά αντικαθίσταται από ματαιώσεις, απογοητεύσεις, ανικανοποίητες επιθυμίες και θυμούς.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον ώστε να εκφραστούν σκέψεις και συναισθήματα. Να βελτιώσετε την επικοινωνία, να επιλύσετε διαφορά θέματα που κάνουν δυσλειτουργική τη σχέση σας ανακαλύπτοντας έτσι νέους κώδικες επικοινωνίας για να επέλθει η ισορροπία αναμεσά σας. Να αποκτήσετε μια σχέση με κατανόηση ο ένας για τον άλλον και την αίσθηση πληρότητας. Γιατί κάθε άνθρωπος είναι “τέλειος” μέσα από τη μοναδικότητα του.

Σε ποιους απευθύνεται

Η Ψυχοθεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια που η ζωή τους στη σχέση ή στον γάμο χαρακτηρίζεται από έλλειψη επικοινωνίας, έντονες αντιπαραθέσεις, συναισθήματα απογοήτευσης ή θυμού. Η Ψυχοθεραπεία ζεύγους είναι συνήθως βραχύχρονη και μπορεί να συνδυαστεί με ατομική ή ομαδική ψυχοθεραπεία του ενός ή και των δύο μελών.

Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης

Ομάδες προσωπικής ανάπτυξης

Όλα αρχίζουν εκεί που τελειώνει ο φόβος. Η μοναδικότητα του να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Η αίσθηση της συμπαράστασης, της κατανόησης και του δεν είμαι μόνος/η, μόνο μέσα από μια ομάδα ατόμων μπορεί να πάρουν αξία.

Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης είναι μία ομάδα ανθρώπων όπου τελείως διαφορετικές προσωπικότητες συνυπάρχουν και προσπαθούν να καλύψουν σημαντικές ανάγκες τους. Οι άνθρωποι στην ομαδική θεραπεία βελτιώνονται όχι μόνο από τις παρεμβάσεις του θεραπευτή, αλλά και από τα μέλη της ομάδας. Δίνει, επίσης, την ευκαιρία στο άτομο να δει πώς άλλοι με παρόμοια βιώματα και εμπειρίες χειρίζονται παρόμοια προβλήματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δει τα προβλήματα με άλλη οπτική. Στις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης δημιουργείται ο χώρος αλλά και ο χρόνος όπου το κάθε μέλος λειτουργεί σχετίζεται και αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα μέλη, δομώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, σεβασμού και αποδοχής.

Καθώς τα μέλη της ομάδας αρχίζουν να αισθάνονται ασφάλεια, θα είστε σε θέση να μιλήσετε ελεύθερα. Η ψυχολογική ασφάλεια της ομάδας θα επιτρέψει την έκφραση των συναισθημάτων που συχνά είναι δύσκολο να εκφραστούν εκτός ομάδας. Θα αρχίσετε να ζητάτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Θα ενθαρρύνεστε να πείτε στους ανθρώπους τι περιμένετε από αυτούς. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο πως μία ομάδα από αγνώστους μπορεί να αλληλοβοηθούν αλλά τα μέλη των ομάδων συχνά παρατηρούν με έκπληξη πόσο βοηθητική, χρήσιμη και θεραπευτική είναι η ομάδα για όλους.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να τον εξελίσσετε και να αποκτήσετε μια θετική στάση στη ζωή. Επίσης κύριος στόχος μας είναι να κατανοήσετε ότι δεν είστε μόνοι σε όλη αυτή τη διαδρομή και πως μια ομάδα ενωμένοι μπορεί να καταφέρει να μας εξελίξει σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Απευθύνεται σε όποιον θέλει:

 • Να εμβαθύνει την αυτογνωσία του
 • Να κατακτήσει τους στόχους του
 • Να ενισχύσει τη θετική στάση στη ζωή
 • Να προχωρήσει στην προσωπική του εξέλιξη
 • Να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις και στη ζωή του
 • Να βελτιώσει προς το καλύτερο τη ζωή του
 • Να βελτιώσει τις δεξιότητες επικοινωνίας
 • Να διερευνήσει τον τρόπο που σχετίζονται με τον εαυτό του και τους άλλους
 • Να διερευνήσει τους ρόλους που παίρνει στην καθημερινότητα
 • Να μάθει πώς να εκφράζει τα συναισθήματά του, θετικά και αρνητικά
 • Να αναπτύξει τη δημιουργικότητα του
 • Να ανακουφιστεί από το άγχος και όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας

Όταν αρχίζουμε να αποκτούμε αυτεπίγνωση τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά το μεγαλύτερο δώρο της αυτεπίγνωσης είναι η χαρά της αυτογνωσίας και η συνειδητοποίηση του ότι, για να μάθουμε πραγματικά ποιοι είμαστε, θα πρέπει πρώτα να μάθουμε πώς και γιατί όλοι μας είμαστε συνδεδεμένοι. Όταν ο καθένας μας βάζει και ένα κομμάτι του εαυτού του τότε χτίζεται κάτι μοναδικό.

Σημείωση

Στις ομάδες που πραγματοποιούνται, το άτομο που ενδιαφέρεται να μπει σε ομάδα, χρειάζεται να μας δώσει μια αρχική συνέντευξη και στη συνέχεια να κάνει κάποιες ατομικές συναντήσεις προκειμένου να γνωρίσουμε τα θέματα που τον απασχολούν και να διαπιστώσουμε αν η ομάδα είναι κατάλληλη για κείνον.

Ψυχοθεραπεία εφήβων

Ψυχοθεραπεία εφήβων

Όλη η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου είναι δανεισμένη. Δανεισμένη από αυτούς που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι ίδιοι.

Βοήθεια μπαίνω στην εφηβεία!!!! Εφηβεία μια από τις πιο δύσκολες φάσεις του ανθρώπου. Ποιος είμαι; Που πάω; Ποια είναι η ταυτότητά μου; Γιατί δεν με καταλαβαίνουν; Οι ίδιοι οι γονείς μου δεν πέρασαν εφηβεία; Γιατί είμαι αυτός-ή που είμαι; Το σώμα μου αλλάζει τι θα κάνω; Ο έφηβος έχει την τάση να απομακρύνεται σταδιακά από το οικογενειακό σύστημα προκειμένου να αποκτήσει την ανεξαρτησία του. Αυτή η μετάβαση προς την ενηλικίωση είναι πολύ σημαντική τόσο για τον έφηβο όσο και για την οικογένειά του παρότι είναι μία φυσιολογική εξέλιξη. Αυτό συμβαίνει διότι οι γονείς καλούνται να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις μεταξύ τους, που τόσο καιρό είχαν αφήσει στην άκρη για το μεγάλωμα τον παιδιών, και από την άλλη ο έφηβος δεν ξέρει ακόμη τι θέλει (π.χ. θέλει την ανεξαρτησία αλλά όταν την αποκτά φαίνεται να τον φοβίζει) και ούτε έχει κάνει ακόμη ξεκάθαρες ταυτίσεις.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον έφηβο να μεταβεί ομαλά από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Με κατανόηση και χωρίς κριτική να στηρίξει και να ενθαρρύνει τον έφηβο, να κατανοήσει καλύτερα την συμπεριφορά, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του αναπτύσσοντας τις κατάλληλες δεξιότητες έτσι ώστε να επιλύσει θέματα που τον δυσκολεύουν (για παράδειγμα οικογένεια, σχολείο, σχέσεις με τους συνομηλίκους, σχέσεις με το άλλο φύλλο, σεξουαλικότητα, εικόνα του εαυτού κ.α.)

Είμαστε δίπλα σας με ενσυναίσθηση και φροντίδα σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής σας. Να βρείτε και να ανακαλύψετε ποιοι είστε και τι θέλετε μέσα από τον ίδιο σας τον εαυτό, ώστε να δώσετε απαντήσεις σε όλα εκείνα που σας απασχολούν.

Σημείωση

Η συμβουλευτική εφήβων γίνεται πάντα με την συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα και ξεκινά πάντα με μια πρώτη επαφή με τους γονείς.

Συμβουλευτική γονέων

Συμβουλευτική γονέων

Τα παιδιά δεν θα σε θυμούνται για όσα τα έμαθες…. Θα σε θυμούνται για όσα τα έκανες να αισθάνονται…

Ο τρόπος που ανατρέφουμε τα παιδιά έχει αλλάξει σημαντικά. Η ανατροφή των παιδιών χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, όπου τα παιδιά έχουν πολλά ερεθίσματα και η κοινωνία έχει αλλάξει σημαντικά. Πως μπορούμε ως γονείς να τα βοηθήσουμε να έχουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα; Μπορούμε να βοηθήσουμε είτε:

 • Σε προσωπικές συναντήσεις όπου μαζί με τους γονείς συζητάμε όλα εκείνα που σας προβληματίζουν, αποκτώντας έτσι δεξιότητες και εργαλεία που θα είναι βοηθητικά για την αντιμετώπιση μιας κατάστασης.
 • Με τις ομάδες συμβουλευτικής γονέων όπου απαρτίζονται από γονείς. Δίνεται χώρος και χρόνος στους προβληματισμούς και τα θέματα που σας απασχολούν στην αναγνώριση και τη διαχείριση των δυσκολιών του παιδιού σας. Οι ομάδες γονέων είναι πολύ βοηθητικές γιατί γίνεται κατανοητό πως όλοι οι γονείς αντιμετωπίζουμε τα ίδια θέματα και δεν κουβαλάμε μόνοι μας αυτό το βαρύ φορτίο της καλής ανατροφής.

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα σας με ενσυναίσθηση, αποδοχή και ενθάρρυνση προσπαθώντας να δώσουμε μία άλλη ερμηνεία σε μία κατάσταση που σας προβληματίζει, δίνοντας εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης που ταιριάζουν στον καθένα ξεχωριστά. Βελτιώνοντάς την επικοινωνία και τις σχέσεις ανάμεσα σας, όταν αλλάξετε στάση εσείς απέναντι σε μία κατάσταση τότε θα δείτε και το παιδί σας να αλλάζει. Διδάσκουμε στο παιδί μας αυτό που θέλουμε να γίνει και όχι αυτό που δεν θέλουμε να είναι.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους τους γονείς που θέλουν να μάθουν πως:

 • Να εξελίξουν τη σχέση με το παιδί τους
 • Να έχει το παιδί τους αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση
 • Να είναι ανεξάρτητο και να παίρνει πρωτοβουλίες
 • Να είναι χαρούμενο και ήρεμο
 • Να επικοινωνούν και να βάζουν όρια
 • Να αφουγκράζονται τις ανάγκες του παιδιού
 • Να διαχειρίζονται τις διάφορες κρίσεις θυμού, κλάματος κτλ

Αρκετοί γονείς με ρωτούν τι πρέπει να κάνω ώστε το παιδί μου να συμπεριφέρεται σωστά και να είναι «καλό» παιδί; Η απάντηση είναι μόνο μία: Δεν υπάρχει κακό παιδί. Όσο περισσότερο εξελισσόμαστε εμείς σαν γονείς τόσο περισσότερο μπορούν να εξελιχθούν και τα παιδιά μας αγαπώντας τον εαυτό τους και τους άλλους. Οι χαρούμενοι γονείς μεγαλώνουν χαρούμενα παιδιά.

Τόλμησε να κάνεις ένα πολύτιμο δώρο στο πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή σου. Σε εσένα και στο παιδί σου.

Υπηρεσίες για Εταιρείες

Υπηρεσίες για Εταιρείες

Βελτιώστε τη διάθεση, την επικοινωνία, τις συναδελφικές σχέσεις και την αποτελεσματικότητα σας στην εργασία σας.

Ζούμε σε μια εποχή όπου οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν μία σειρά δύσκολων καταστάσεων. Πέρα από τα προσωπικά τους θέματα (οικογενειακά, συντροφικά κ.α.) καλούνται να αντιμετωπίσουν και διάφορα εργασιακά θέματα όπως έντονη πίεση, άγχος, προθεσμίες, φόρτο εργασίας, επαγγελματική εξουθένωση κ.α., τα οποία με τη σειρά τους επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία του εργαζόμενου, τη συμπεριφορά του, την απόδοσή του και τις σχέσεις τόσο με τους συναδέλφους του όσο και με το ευρύτερο περιβάλλον του.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας

Πρωταρχικός στόχος του Harmonylife είναι:

 • Να βοηθήσει τους εργαζόμενους να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ψυχική τους υγεία και ισορροπία
 • Να διαχειριστούν αποτελεσματικά προβλήματα της καθημερινότητας όπως συγκρούσεις, τραυματικά γεγονότα την κριτική
 • Να μειώσουν το άγχος, τον θυμό και τη θλίψη στο εργασιακό περιβάλλον
 • Να μειώσουν τις αρνητικές σκέψεις
 • Να αυξήσουν τα θετικά συναισθήματα, ηρεμία, χαρά αισιοδοξία, ελπίδα
 • Να αποκτήσουν το αίσθημα της συμπόνιας, της κατανόησης και της αποδοχής μεταξύ των εργαζομένων.
 • Να τους εξοικειώσει με πιο πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης κρίσιμων ζητημάτων και να τους βοηθήσει να αναπτύξουν νέους, εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και δεξιότητες λειτουργικής και αποτελεσματικής συμπεριφοράς.

Τα προγράμματα απευθύνονται στους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης κι έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της ομαδικότητας, της αποδοτικότητας, τη δημιουργία εμπιστοσύνης, την ανάπτυξη δημιουργικότητας και την εγκαθίδρυση ισορροπίας στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Η ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη γίνεται μέσα από μία ποικιλία παρεμβάσεων όπως βιωματικά σεμινάρια, τεχνικές Positive Mindfulness Training at Work σε συνδυασμό με την επιστήμη της εφαρμοσμένης θετικής ψυχολογίας για την αύξηση θετικών συναισθημάτων που στοχεύουν στη βελτίωση της ψυχικής, σωματικής και  νοητικής υγείας, πάντα με σεβασμό στην ατομικότητα του κάθε εργαζόμενου.

Μέσα από την εκπαίδευση οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να μετατρέπουν τα αρνητικά τους συναισθήματα σε θετικά, να διαχειρίζονται το άγχος τους και να συγκεντρώνονται στην εργασία τους με γρήγορες τεχνικές αυτοσυγκέντρωσης.

Μερικές μεγάλες εταιρίες που προσφέρουν υποστήριξη στους υπαλλήλους τους είναι: Apple, Google, Nike, Yahoo κ.α. Το προσφέρουν γιατί μειώνεται το στρες και αυτομάτως αυξάνεται η αποδοτικότητα και η εργασιακή ποιότητα. Ευχαριστημένο προσωπικό ꓿ περισσότερα χρήματα.

Online Ψυχοθεραπεία

Online Ψυχοθεραπεία

Πολλοί υποστηρίζουν πως οι αποστάσεις χωρίζουν ανθρώπους, εγώ όμως θα σας πω ότι τα έντονα συναισθήματα και η επιθυμία ενώνουν τις καρδιές και γίνονται εφόδια για να σε παρακινήσουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Στη σημερινή εποχή η τεχνολογία αποτελεί πλέον ένα ακόμα εργαλείο και στον τομέα της ψυχοθεραπείας. Η ψυχοθεραπεία μέσω του διαδικτύου είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης παγκοσμίως. Οι online συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα, σε άτομα τα οποία ζουν σε μέρη όπου η πρόσβαση σε ψυχολόγο μπορεί να είναι πρακτικά δύσκολη, σε άτομα που ταξιδεύουν συχνά καθώς και σε άτομα που αδυνατούν να μετακινηθούν για σοβαρούς λόγους υγείας. Στόχος μας είναι η εμψύχωση ώστε να μειωθούν τα αρνητικά συναισθήματα καθώς έρευνες δείχνουν ότι η θετικότητα βοηθά την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σημαντικό είναι να έχουν όλοι την ευκαιρία για προσωπική ενδυνάμωση, εξέλιξη (προσωπική – επαγγελματική) και ψυχολογική ευεξία

Η διάρκεια μιας συνεδρίας είναι 50′ και πραγματοποιείται σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Η συνεδρία online είναι απόλυτα ασφαλής και ιδιωτική και πραγματοποιείται μέσω zoom, viber ή messenger.

Ως ψυχοθεραπευτές δεσμευόμαστε, όπως και στις άλλες συνεδρίες, στην εχεμύθεια και στο απόρρητο τόσο από το θεραπευτικό συμβόλαιο όσο και από τον κώδικα δεοντολογίας.

Παρ’ όλους τους ενδεχόμενους περιορισμούς της, η διαδικτυακή ψυχοθεραπεία παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα.

Βιωματικά Σεμινάρια

Τι πιο ωραίο πράγμα από την εξέλιξη του ίδιου μας του εαυτού και η αίσθηση του δεν είμαι μόνος/η.

Οι άνθρωποι μαθαίνουμε καλύτερα όταν έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε με ενεργητικό τρόπο. Τα βιωματικά σεμινάρια, είναι ένα είδος σεμιναρίων όπου μπορούμε, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του εισηγητή, να έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο και τους γύρω μας. Με σημείο αναφοράς τις αισθήσεις μας, τα συναισθήματα μας, μέσα από κάθε βίωμα των ασκήσεων ανακαλύπτουμε πως αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, ποιες είναι η επιθυμίες του, την εικόνα που έχουμε για αυτόν, τον τρόπο που σχετιζόμαστε μαζί του, τις αντιδράσεις μας .Μέσα από την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία και το μοίρασμα κατακτάτε από κοινού τη γνώση εμβαθύνοντας παράλληλα την αυτογνωσία με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουμε ένα άλλο τρόπο ζωής και σκέψης για εμάς και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση και η γνωριμία με τον εαυτό σας, μέσα από μία ποικιλία μεθόδων, για μια ζωή ήρεμη όπως την έχετε ονειρευτεί. Καθώς θα έρθετε σε επαφή με τον δημιουργικό σας εαυτό να ανακαλύψετε τις δυνατότητες σας και τις ικανότητες για να αντιμετωπίζετε θετικά κάθε δυσκολία που συναντάτε. Πολλές φορές χρειάζεται να βιώσουμε κάτι για να το πιστέψουμε, να το νιώσουμε και έπειτα να δούμε την αλλαγή που θα μεταμορφώσει τη ζωή μας. Έτσι αναγνωρίζουμε, αποδεχόμαστε και εξελίσσουμε όλα όσα δεν μπορέσαμε πριν.

Δείτε τα Βιωματικά Σεμινάρια του Harmonylife.

Copyright © 2019-2020, harmonylife.gr, All rights reserved