Οι ατομικές υπηρεσίες απευθύνονται σε όποιον επιθυμεί να εξελίξει τον εαυτό του σε προσωπικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό  επίπεδο και παρέχονται είτε δια ζώσης ή εξ αποστάσεως. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και θα είμαστε δίπλα σου με φροντίδα, κατανόηση, αγάπη και σεβασμό για να σε στηρίξουμε.

Τα ομαδικά – Group απευθύνονται σε όποιον επιθυμεί να είναι μέλος μιας ομάδας ώστε να αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τις συναισθηματικές δυσκολίες και να επιτύχει τους στόχους, την προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία. Όπως λέει και μια αφρικάνικη παροιμία: «Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αν θες να πας μακριά, πήγαινε με άλλους». Διάλεξε όποιο ομαδικό ή βιωματικό πρόγραμμα σου ταιριάζει και εμείς θα είμαστε δίπλα σου με φροντίδα, κατανόηση, αγάπη και σεβασμό για να σε στηρίξουμε.

Απευθύνεται σε εταιρείες οι οποίες θέλουν να εξελίξουν την επιχείρηση αλλά και το προσωπικό τους.

Ο διαλογισμός απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να έχει μία πιο δημιουργική, ψυχική και πνευματική εξέλιξη και αυτοβελτίωση. Ο διαλογισμός είναι η πιο αποτελεσματική άσκηση για να έχεις λίγα λεπτά πραγματικής επαφής με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στον κόσμο. Εσένα. Αν θες να αποκτήσεις χαρά, ευτυχία , γαλήνη ζώντας στο τώρα, τότε ξεκίνα να διαλογίζεσαι.